värmepump Kristianstad

Planer på att skaffa värmepump i Kristianstad? Kontakta oss på ADLA-Värme idag!

Värmepump Kristianstad

Planer på att skaffa värmepump i Kristianstad? Kontakta oss på ADLA-Värme idag!

värmepumpar Kristianstad

Det finns en konflikt som har plågat fastighetsägare i många år. Den handlar om att man, å ena sidan, vill undvika att frysa i sin bostad men, å andra sidan, vill undvika att bli utfattig på kuppen. Att värma upp ett hus kan kosta dyrt, både vad gäller pengar och påverkan på miljön. Med rätt värmepump i Kristianstad kan man däremot drar ner både din klimatpåverkan och gynna plånboken.

På ADLA-Värme hittar du några av stadens främsta experter på uppvärmning av fastigheter. Kontakta oss för att veta mer om våra värmepumpar i Kristianstad redan idag!

Klimatsmart uppvärmning
Genom att låta installera värmepump i Kristianstad tar du ett stort kliv mot klimatsmart uppvärmning.
Certifierad firma
Vi är en trygg, certifierad och välförsäkrad firma inom värmepumpar i Kristianstad.
Konkurrenskraftiga priser
Hos oss blir du alltid erbjuden några av marknadens mest konkurrenskraftiga priser.

ADLA-Värme

Välkommen till oss! I vårt team hittar du experter på alla typer av värmepumpar i Kristianstad. Vi levererar, monterar och installerar uppvärmningslösningar av olika slag för kunder av olika typ runt om i hela staden. Du kan också vända dig till oss om du behöver hjälp med service av värmepumpar i Stockholm. Läs vidare för att veta mer om vår verksamhet och om de värmepumpar i Kristianstad vi arbetar med! Om du vill komma i kontakt med en värmepumpsspecialist redan nu – Kontakta oss via telefon eller email!

till kontaktsidan

Olika lösningar

Alla som funderar på att införskaffa värmepump i Kristianstad ställer sig frågan vilken lösning de bör välja. Frågan har däremot inget entydigt svar. Vilken värmepump som lämpar sig bäst för dig fastighet i Kristianstad beror på hur dina uppvärmningsbehov ser ut.

Vill du veta mer om hur du kan tänka angående kylaggregat, val av pump och/eller hur dina uppvärmningskostnader påverkas? Ring gärna till ADLA-Värme så svarar en expert på dina frågor! Läs annars vidare för att veta mer om de olika värmepumpar i Kristianstad som vi erbjuder och installerar på löpande band.

Frånluftspump

Nyttja den redan existerande värmen i fastigheten igen. Med en frånluftspump så pumpas den gamla luften ut ur bostaden, men värmen som finns i luften består. Många tycker att detta nästan låter för bra för att vara sant, och vi förstår dem!

Luft/Luft

Av alla värmepumpar i Kristianstad som man kan välja så är luft/luft-pumpen en av de absolut enklaste att montera. Värmen som finns i luften utanför fastigheten nyttjas och fördelas i huset med hjälp av pumpen. Detta är en mycket populär och lönsam värmepump som används i många hushåll i Kristianstad.

Bergvärme

Bergvärme tillhör helt klart en av de mest populära lösningarna som vi arbetar med. Mängder av människor väljer årligen att ta hjälp av denna metod för att värma upp huset. Givet fördelarna med metoden är det inte svåra att förstå varför.
- Effektiv uppvärmning
Bergvärme värmer huset på ett sällsynt effektivt sätt. Då vissa värmepumpar i Kristianstad fungerar bra under vissa delar av året men sämre under andra står bergvärmen stabilt. Den kan leverera värme under hela året, och kräver därför ingen reserv-metod. Detta är förstås mycket uppskattat hos fastighetsägaren.
- En ekonomiskt smart affär
Alla värmepumpar i Kristianstad gör att uppvärmningen av huset blir mindre kostsamt än om man använder föråldrade metoder. Man sparar pengar och man sparar på miljön. Ingen annan värmepump i Kristianstad kan däremot slå bergvärme på fingrarna vad gäller effektiv sparsamhet.

Kontakta oss för mer information!

Vill du komma i kontakt med oss gällande värmepumpar eller vill veta mer om våra tjänster?

4_rektangel@2x

Luftvärmepump Kristianstad

Många människor nöjer sig med vetskapen om att deras luftvärmepump i Kristianstad sparar pengar och klimatpåverkan. Andra vill veta mer hur tekniken bakom dessa uppvärmningsmetoder fungerar. För att stilla denna kunskapstörst vill vi därför passa på att berätta, i korthet, hur en värmepump i Kristianstad fungerar.

Värmeabsorbering

Det finns vätska som fyller ett enda övergripande syfte: Att kunna dra åt sig värme. Denna vätska nyttjas i alla värmepumpar i Kristianstad. I bergvärme låter man exempelvis vätskan löpa ner hundratals meter under jord för att ”samla” värmen i berggrunden. Principen är densamma i alla typer av värmepumpar i Kristianstad.

Komprimering

När värmen har samlats upp gäller det att höja temperaturen. Detta görs genom att man komprimerar vätskan och ånga uppstår. Ångan fördelas sedan ut i fastigheten och ser till att man slipper frysa i sitt hem eller på sin arbetsplats. På samma sätt värms även vattnet i fastigheten upp.

Upprepning

När värmen fördelats ut i fastigheten blir ångan åter till vätska. Processen upprepas sedan för att samla in ytterligare värme ur marken, berggrunden eller luften. Den värme som nyttjas har lagrats av solen, och därför finns det ingen risk att den tar slut. Smart va?

Kontakta ADLA-Värme idag!

Vad behöver du hjälp med? I vårt team finns gedigen expertis inom värmepumpar i Kristianstad. Vi hjälper dig med service av värmepumpen i Kristianstad. Detsamma gäller också för service av kylaggregat. Vi hjälper dig också med projektering, montering och installation av din nya lösning.

Ange dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.